+30 210 99 26 320
ΣΗΜΑ ΕΤΠΑ

Τρόποι Αποστολής

  • 1. Όροι μεταφοράς

Η επιχείρηση NKC Home & Store Creations φροντίζει ώστε η μεταφορά των εμπορευμάτων να γίνεται με τον καλύτερο και ασφαλέστερο δυνατό τρόπο, χρησιμοποιώντας δικά της μεταφορικά μέσα ή συνεργάζομενη με έμπειρες εταιρείες μεταφορών. Τυχόν ζημιές των εμπορευμάτων πρέπει να αναφέρονται άμεσα στην εταιρεία. Σε περίπτωση μη αναφοράς ζημιών εντός 24 ωρών θα θεωρείται ότι τα εμπορεύματα παρελήφθησαν καλώς και καμία απαίτηση δε μπορεί να γίνει δεκτή. Η μεταφορά των εμπορευμάτων ακόμα κι όταν αναφέρεται «παράδοση κατ’οίκον» θεωρείται μέχρι την είσοδο του σπιτιού ή της πολυκατοικίας. Το κόστος και η ευθύνη για τη μεταφορά εντός του σπιτιού ή μέχρι τον όροφο της πολυκατοικίας (τυχόν δυσκολίες σκάλας, ανάγκη αναβατώριου) βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον αγοραστή.

 

  • 2. Μεταφορές εκτός Αττικής

Η επιχείρηση NKC Home & Store Creations αναλαμβάνει τη μεταφορά των εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα για τις πρωτεύουσες νομών. Η μεταφορά γίνεται από συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών εκτός και αν ο πελάτης επιθυμεί την παραλαβή των εμπορευμάτων από τις εγκαταστάσεις μας ή την αποστολή τους με άλλο μέσο με δική του επιβάρυνση.

 

  • 3. Χρεώσεις μεταφορικών

Η NKC Home & Store Creations σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 200€ και για απόσταση 20 χιλιομέτρων από την έδρα της. Για τις υπόλοιπες περιοχές επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για την επιβάρυνση, η οποία εξαρτάται από το ποσόν της παραγγελιάς και τον τόπο αποστολής.

 

  • 4. Συναρμολόγηση

Όταν τα εμπορεύματα χρειάζονται συναρμολόγηση αυτή γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο μας, στον τόπο παράδοσης που θα μας υποδείξει ο πελάτης. Σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί κατόπιν συνεννόησης να γίνει συναρμολόγηση πριν τη μεταφορά (όταν δεν δημιουργεί κίνδυνο για τα εμπορεύματα και δε δυσκολεύει τη μεταφορά). Ο κίνδυνος της μεταφοράς συναρμολογημένου εμπορεύματος με μεταφορικό μέσον που θα υποδείξει ο πελάτης, βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.