+30 210 99 26 320
ΣΗΜΑ ΕΤΠΑ

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

 

Εμπειρία 25 ετών εγγυάται την εμπιστοσύνη σας στο κατάστημα μας . Η NKC HOME & STORE CREATIONS ιδρύθηκε από τον Νίκο Κωνσταντή τέλη του 2009. Η 15άχρονη εμπειρία του στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσε ο πατέραs του, έδωσε ώθηση και ραγδαία ανάπτυξη στην NKC τα τελευταία 12 χρονια. Η επιχείρηση μας πλέον δημιουργεί ειδικές κατασκευές και έπιπλα κορυφαίας αισθητικής και ποιότητας, για όλους τους χώρους της κατοικίας ή της επιχείρησης. Η NKC δημιούργει τώρα ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα, για μεγαλύτερη αμεσότητα με τους πελάτες της, με γνώμονα πάντα τις αρχές που είχε μέχρι και σήμερα:
  • Την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων
  • Την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας
  • Την καλύτερη τιμή για αυτο που προσφέρουμε
Η εταιρία μας είναι αμιγώς Ελληνική επιχείρηση, με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και συνεργάζεται, με όσο είναι δυνατόν περισσότερες Ελληνικές επιχειρήσεις, στηρίζοντας όσο μπορεί την εγχώρια αγορά.
Ο μηχανολογικός εξοπλισμός και οι εγκαταστάσεις μας, προσφέρουν δυνατότητες παραγωγής προϊόντων, κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής, αλλά και δυνατότητες κατασκευής επίπλων κατά παραγγελία, με βάση την ιδιαιτερότητα του κάθε χώρου και τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.
 
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΛΥΨΗ
ΕΛΛΑΔΑ
Η εταιρία μας διαθέτει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα, και εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την τοποθέτηση των επίπλων και των ειδικών κατασκευών, σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.
ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Η NKC από το 2012,  ήρθε και σε συνεργασία με τον Ολλανδικό οίκο επίπλων IMIHO στο https://imiho.eu/, διευρύνοντας ετσι τις δραστηριότητες της και εκτός Ελληνικών συνόρων.